My Life Lately

1 Sep

It’s a quick update about my current life …………

Cukup banyak yang berubah …..

Sekarang saya gak berpacar, no more “Salt & Pepper”. Gak perlu curhat disini lah yaaaa!

Punya boss & beberapa partner kerja baru di kantor. Ini juga gak perlu diceritain detail.

Papa & ade sekarang fully stay at home.

Papa untuk sementara ini gak kerja kantoran dulu. It was his own decision. Hope he enjoys it…

Ade sekarang udah gak pergi ke sekolah ‘biasa’ lagi. Dia baru mau mulai home schooling. Good luck, By!

Belakangan ini saya jg lagi nyaman sama seseorang. Can’t tell the story here. Because I think less people know, the happier I am! πŸ™‚

That’s all. πŸ˜‰

Advertisements

2 Responses to “My Life Lately”

  1. selly September 10, 2012 at 11:26 AM #

    Hai Kak Shesa. Silent reader nih πŸ™‚
    Ngikutin blog ini dari awal. Trus agak kaget baca post ini.
    Kenapa akhirnya udahan.. I thought you and him will tie a knot in no time πŸ™‚

    Hehe. Maap lancang. Tapi aku doakan selalu bahagia no matter what happens ya πŸ˜†

    • nengshesa September 10, 2012 at 11:34 AM #

      Hai Selly… Terharu baca komennya :’)

      Diaminkan doanya yaaa! Thank youuuu πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s